Üleeile õhtul keedetud supp sai päris hea arvestades, et ma tegin seda esimest korda ja et mul mingit retsepti ei olnud. Edaspidi kasutan kindlasti kõik jupid kalast ära. Ainult sooled ja lõpused võivad kompostiks minna.
Valmistamine oli järgmine: Pesin ja tükeldasin kala natuke väiksemateks tükkideks. Panin potti keema ja ootasin kuna saab lusikaga sodi maha võtta. Samal ajal tükeldasin kartulid ja porgandid ja sibula. Siis võtsin kalatükid potist välja ja kurnasin leeme läbi sõela. Sama leeme sisse läksid köögiviljad keema. Nii kaua kui asjad keesid puhastasin ma kogu kalaliha luude pealt ära. Kui kartul pehme oli siis kallasin puhastatud kala peale, maitsestasin ning serveerisin. Nämm.

3 kommentaari:
Kalasupi sisse sobib veel väga hästi seller ja tomat. Peale tulelt tõstmist viska sisse peotäis hakitud värsket tilli ja peterselli, siis on õige hea.
Edu.
Mmm... aja siin isu peale teistele :S
Postita kommentaar